Muhammed och hans flock hade spatserat många mil och hade tillslut nått fram till havet. Svinnet var hitills mycket lågt, då endast ett mindre handgemäng i gruppen hade bragt ett fåtal om livet. Efter att stambröderna lagt sig raklånga vid strandkanten för att avnjuta den missfärgade lervällingen så föll antalet dock drastiskt till följd av detta. Till svars ställdes deschiffreraren Omar Abdirashid Sharmarke, som fram tills dess setts som den informelle ledaren av blåmannaskaran. Även om intaget av salt minskade både adrenalinet och kortisolnivåerna hos den retarderade vildmannagruppen, så talas det om det som skedde än idag med darr i klickljuden. Det som numera kallas "Skräckvåldtäkten i Awdal med koprofagiska inslag" ägde rum när vreden och flockbeteendet tog över. I skrivande stund pågår dock ännu tvisten om detta, då grannlandet Djibouti delvis lägger beslag på händelsen och använder den i marknadsföringssyfte. Man kan heller inte utesluta att tvångssamlagen började på ena sidan gränsen för att sedan fortsätta på den andra. 

Vår hjälte, Muhammed, präglades av händelsen. Han lärde känna sig själv lite bättre den där dagen. Kombinationen av bråd död, exkrementer högt och lågt, hjärtskärande dödsskrik och nakna och frustande stambröder skänkte sådan lust att de små fantasier han haft om urspelade taharusher i fjärran land inte på något sätt kunde mäta sig med detta. Han somnade alldeles lugn i kroppen när  kvällen kom och endast några få tandrader kunde skymtas i mörkret guppandes kring den sedan länge avlidne Omar Abdirashid Sharmarke.

När morgonen kom hördes ett förtjust gallskrik. En av de lågbegåvade stammade okontrollerat alldeles exalterad samtidigt som han pekade mot den blåaktiga lervällingen som dagen innan kostat så många liv. En flytfarkost hade lokaliserats långt där ute. Ett snabbt rådslag, afrikas zigenare emellan, ledde till att planen lades fram för att locka till sig farkosten, som tycktes manövreras av en person. Flygbladet avslägsnades från Omar Abdirashid Sharmarkes rektum och viftades vilt med för att påkalla uppmärkssamheten. Flygbladet, som av flottens kapten misstogs för en hundraeurosedel, fungerade utmärkt. Med nyfikenhet landsteg den primitive handelsresanden rakt in i ett bakhåll. Ett oräkneligt antal våldtäkter senare hade stranden fått ytterligare ett lik på halsen. Muhammed och hans mannar tog flytfarkosten i beslag och fortsatte sin resa i riktning mot ungdomens källa.


Fortsättning följer.